Bigfoots nettsted bruker «informasjonskapsler». Informasjonskapsler gjør det mulig å bruke handlevogner og få en mer personlig tilpasset brukeropplevelse på vårt nettsted, de gjør det mulig for oss å se hvilke deler av våre nettsteder brukere besøker og å måle effektiviteten av reklamer og nettsøk, og gir oss innsikt i brukeratferd slik at vi kan forbedre vår kommunikasjon og våre produkter.

Hvis du vil deaktivere informasjonskapsler i Safari-nettleseren, går du til Valg, deretter til Personvern-panelet og velger å blokkere informasjonskapsler. På iPad, iPhone eller iPod touch går du til Innstillinger, deretter Safari, og så til delen som handler om informasjonskapsler. Hvis du bruker en annen nettleser, kontakter du leverandøren for å finne ut hvordan du deaktiverer informasjonskapsler.

Informasjonskapsler brukes mange steder på nettstedet vårt. Hvis du deaktiverer dem, er det mulig at du ikke kan bruke enkelte deler av nettstedet.

Informasjonskapslene som brukes på vår hjemmeside, har blitt kategorisert i henhold til retningslinjene i ICC UK Cookie guide. Vi bruker følgende kategorier på våre nettsteder og andre nettbaserte tjenester:

Kategori 1 – helt nødvendige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene kreves for at du skal kunne navigere og bruke funksjonene på nettstedene våre. Uten disse informasjonskapslene kan vi ikke tilby tjenester som handlekurver og betaling over Internett.

Kategori 2 – informasjonskapsler knyttet til bruk

Disse informasjonskapslene samler inn informasjon om hvordan du bruker nettstedene våre – for eksempel hvilke sider du går til oftest. Disse dataene kan vi bruke for å optimalisere nettstedene våre og gjøre det enklere for deg å navigere i dem. Disse informasjonskapslene brukes også for å la våre samarbeidspartnere vite om du kom til et av våre nettsteder fra nettstedet til en samarbeidspartner, og hvorvidt ditt besøk resulterte i bruk eller kjøp av et produkt eller en tjeneste fra oss, inkludert informasjon om produktet eller tjenesten som ble kjøpt. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon som kan identifisere deg. All informasjonen som disse informasjonskapslene henter, slås sammen og er derfor anonym.

Kategori 3 – informasjonskapsler knyttet til funksjonalitet

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedene våre å huske valg du gjør mens du bruker dem. Vi kan for eksempel lagre den geografiske plasseringen din i en informasjonskapsel, slik at nettstedet vårt vises oversatt til ditt språk. Vi kan også huske innstillinger som tekststørrelse, fonter og andre nettstedselementer som kan tilpasses. De kan også brukes til å holde oversikt over hvilke aktuelle produkter og videoer du har sett på, slik at de ikke vises på nytt. Informasjonen disse informasjonskapslene samler inn identifiserer deg ikke personlig, og de kan ikke spore din aktivitet på nettsteder som ikke tilhører Bigfoot.